fbpx

Moomin Language School sovelluksen logo

Haluamme mahdollistaa varhennetun englannin opetuksen jatkumisen hauskalla tavalla myös nyt kun oppilaat etäopiskelevat kotona.

Moomin Language School oppimissovellus on suunniteltu lapsen itsenäiseen kielenoppimiseen. Lapsi tekee tabletilla tai kännykällä 5-15 minuuttia päivässä pelillistettyjä tehtäviä ja oppii kieltä kuuntelemalla ja toistelemalla sanoja ja fraaseja. Erillistä tehtävänantoa opettajalta ei tarvita, vaan sovellus toimii itseohjautuvasti. Opettaja voi seurata edistymistä omalla työkalullaan.

Tarjoamme palvelumme veloituksetta kuukaudeksi kaikille 1.-2. -luokkien ja esikoulujen opettajille. Opettaja tilaa palvelun omalle ryhmälleen ja saa sähköpostiinsa tunnukset ja ohjeet, joilla luokka pääsee kirjautumaan.

Täytä huolellisesti tietosi alla oleviin kenttiin. Maksimi luokkakoko tilauksessa on 30. Mikäli luokassasi on enemmän kuin 30 oppilasta, lisäys voidaan tehdä jälkikäteen.

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan palvelua yksittäisille kuluttajille. Kotikäyttö järjestetään oppimisorganisaation, kuten päiväkodin tai koulun, kautta. Ole yhteydessä opettajaan ja pyydä häntä tilaamaan palvelu lapsesi ryhmälle.