fbpx

PromentorWebin etusivu ja kirjautumisikkuna auki kannettavalla tietokoneella

Haluamme mahdollistaa lasten ja nuorten kielten opetuksen jatkumisen mukavalla ja tehokkaalla tavalla myös nyt kun oppilaat etäopiskelevat kotona.

PromentorWeb -verkkopalvelussa on valmiina yli 80 kielikurssia kuudella eri kielellä niin alakouluun, yläkouluun tai lukioon. Palvelu sisältää runsaasti interaktiivisia tehtäviä sekä kielistudion ääntämisen harjoitteluun. Opettaja ohjeistaa oppilaalle tai ryhmälle tehtäväalueen, jonka oppilaat tekevät itseohjautuvasti. Opettaja voi seurata oppilaiden edistymistä reaaliajassa. Kokeiden pito on myös mahdollista palvelussa.

Tarjoamme nyt kolme (3) valinnaista sisältöä veloituksetta kuukauden ajaksi kaikille halukkaille peruskoulun ja lukion oppilaille sekä opettajille. Opettaja tilaa palvelun omalle ryhmälleen ja saa sähköpostiinsa tunnukset ja ohjeet, joilla pääsee kirjautumaan ja antamaan oppilaille oikeudet palveluun.

Tutustu kurssitarjontaan täältä!

Täytä tietosi huolellisesti alla oleviin kenttiin. Maksimi luokkakoko tilauksessa on 30. Mikäli luokassasi on enemmän kuin 30 oppilasta, otamme erikseen yhteyttä.

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan palvelua yksittäisille kuluttajille. Kotikäyttö järjestetään oppimisorganisaation, eli koulun kautta. Ole yhteydessä opettajaan ja pyydä häntä tilaamaan palvelu lapsesi ryhmälle.