fbpx

Meillä on teille ratkaisu. Voit kääntyä puoleemme oli kyse sitten tiettyyn kieleen tai taitotasoon liittyvistä sisällöistä, tasotesteistä, valmiista oppimateriaalista tai uuden materiaalin tuottamisesta.

Yli 30 vuoden aikana olemme tehneet yhteistyötä satojen kieltenopettajien ja oppilaitosten kanssa. Kokemuksemme ansiosta voimme tarjota valmiin ratkaisun tai räätälöidä teidän vaatimuksiinne parhaiten sopivan oppimateriaalin. Palveluissamme yhdistyvät perinteisen opetuksen parhaat puolet ja internet, teknologia ja tekoäly.

Promentor Web -kielikurssit palvelevat tehokkaasti opettajia ja opiskelijoita. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun opettaja yhdistää kontaktiopetuksen ja verkkosisällöt joustavaksi kokonaisuudeksi. Kurssit toimivat myös itseopiskelumateriaalina.

Promentor tarjoaa useita eri oppimisympäristöihin integroituja valmiita digitaalisia kielisisältöjä ja opettajille työkalut omien sisältöjen tuottamiseen ja käyttöön.

KURSSIVALIKOIMA

SISÄLTÖMOOTTORI

Sisältömoottori päästää opettajan luovuuden valloilleen. Sisältömoottorin avulla opettaja pääsee hyödyntämään omia ideoitaan tuottamalla kurssille haluamansa sisällön ja rakenteen.

Sisältömoottori antaa mahdollisuuden luoda kurssille sisältöjä, kappaleita ja tehtäviä. Sisältöihin on tarjolla laaja valikoima erilaisia toimintoja: äänitettyjä dialogeja ja sanastoja, luetun- ja kuullunymmärtämistehtäviä, kuvatehtäviä sekä lukuisia muita tehtävätyyppejä ja toimintoja.

TASOTESTAUS JA TARVEKARTOITUS

Verkossa tehtävällä tasotestauksella ja tarvekartoituksella luodaan pohja kielikoulutuksen suunnittelulle ja toteutukselle. Tasotestaus määrittelee henkilön taitotason Eurooppalaisella 6-portaisella tasoasteikolla. Tasotestaus testaa myös kuullun ymmärtämisen.

Tarvekartoituksella selvitetään henkilön kieliopilliset tarpeet ja työtehtävään liittyvät kielelliset tarpeet. Oppimista ja kehittymistä voidaan verrata tasotestin tulokseen.

taitotasokuvaukset

PROMENTOR WEB VALMIILLA SISÄLLÖILLÄ

Promentor Web on nykyaikainen web-sovellus. Verkkopalvelussa on valmiina yli 50 kielikurssia 8 eri kieleen. Promentorin ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat kielen oppimisen uudelle tasolle.

Promentorilla opitaan kaikki kielen osa-alueet: lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, kuullun ymmärtäminen, luetun ymmärtäminen sekä sanastoa, kielioppia, fraaseja, rakenteita ja tietysti myös kulttuuria.

Kielistudiolla harjoitellaan kuullun ymmärtämisen lisäksi lausumista ja puhumista. Promentorin tekniikalla poraudutaan syvälle kielen rakenteisiin. Interaktiivisissa tehtävissä saat välittömän palautteen osaamisesta ja vihjeitä oikeaan suuntaan etenemiseksi.

Promentor Winkkaaja kertoo mahdolliset kirjoitusvirheet sanoissa ja lauseissa sekä auttaa näin oikeaan vastaukseen.

Promentor Web on integroitu useisiin oppimisympäristöihin, kuten Moodle, Fronter, ADFS, Haka, Pedanet ja Dikaios. Mikäli tarvitset integroinnin muuhun ympäristöön, niin keskustele kanssamme.

HYÖDYT OPETTAJALLE

hyodyt_opettaja

HYÖDYT OPPIJALLE

Sovelluksella voi harjoitella kaikkia kielen osa-alueita sekä opiskella itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Opiskelija voi edetä omaan tahtiinsa, merkitä kirjanmerkeillä tärkeät kohdat ja suosikkikurssit sekä kerrata materiaalia oman tarpeensa mukaan. Sovellus antaa oppijan tekemiin tehtäviin välittömän palautteen ja suoritusraportin, jolloin opiskelija voi itse seurata edistymistään.