fbpx

Promentor on kehittänyt asiakaslähtöisen tuoteperheen kielten ja kulttuuristen taitojen kouluttamiseen. Tämä on tehty verkottumalla arvostettujen sisällöntuottajien kanssa ja osallistumalla teknologisiin kehityshankkeisiin.

HENKILÖKUNTA

Juha-Telkkinen

Juha Telkkinen

Toimitusjohtaja
Paula-Telkkinen

Paula Telkkinen

Talouspäällikkö
Pekka-Lehtonen

Pekka Lehtonen

Business Partner
paivi-tormala-rantala

Päivi Törmälä-Rantala

Key Account Manager
leena-viljamaa

Leena Marjanen

Account Manager
no_image

Jussi Knuuttila

Sisällönkehittäjä

REKRYTOINTI

Haemme kieltenopettajia kuukausittain alkaviin asiakkaidemme pienryhmien koulutuksiin ja yksilövalmennuksiin. Koulutusta tuetaan tarvittaessa digitaalisella oppimateriaalilla.

Täytä hakemus huolellisesti alla olevasta linkistä aukeavalla lomakkeella. Kutsumme täytetyn hakemuksen perusteella sopivat henkilöt haastatteluun tai pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Pahoittelemme, että emme ehdi vastaamaan rekrytointiin liittyviin puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin. Otamme itse yhteyttä verkkohakemuksen perusteella sopivien edellytysten täyttyessä.

PALKITTUA KEHITYSTYÖTÄ

Promentorin eri kehitysvaiheet ovat keränneet useita palkintoja, joista merkittävimmät ovat Suomalainen Avainteko 1994, eEmeli-kilpailun voitto 2005, laatupalkinto Euroopan-laajuisessa kilpailussa 2007 sekä kunniamaininta venäjän opetusohjelmasta (Johdatus venäjään) eEmeli-kilpailussa 2010.

JÄSENYYDET

YHTEISTYÖKUMPPANIT