fbpx

Promentor on kehittänyt asiakaslähtöisen tuoteperheen kielten ja kulttuuristen taitojen kouluttamiseen. Tämä on tehty verkottumalla arvostettujen sisällöntuottajien kanssa ja osallistumalla teknologisiin kehityshankkeisiin.

HENKILÖKUNTA

Juha-Telkkinen

Juha Telkkinen

Toimitusjohtaja
kuva-ei-saatavilla

Paula Telkkinen

Talouspäällikkö
Pekka-Lehtonen

Pekka Lehtonen

Business Partner
leena-viljamaa

Leena Marjanen

Account Manager
pirjo-autio

Pirjo Autio

Account manager

REKRYTOINTI

Haemme kieltenopettajia kuukausittain alkaviin asiakkaidemme pienryhmien koulutuksiin ja yksilövalmennuksiin. Koulutusta tuetaan tarvittaessa digitaalisella oppimateriaalilla.

Täytä hakemus huolellisesti alla olevasta linkistä aukeavalla lomakkeella. Kutsumme täytetyn hakemuksen perusteella sopivat henkilöt haastatteluun tai pyydämme tarvittaessa lisätietoja.

Pahoittelemme, että emme ehdi vastaamaan rekrytointiin liittyviin puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin. Otamme itse yhteyttä verkkohakemuksen perusteella sopivien edellytysten täyttyessä.

PALKITTUA KEHITYSTYÖTÄ

Promentorin eri kehitysvaiheet ovat keränneet useita palkintoja, joista merkittävimmät ovat Suomalainen Avainteko, eEmeli-kilpailun voitto, laatupalkinto Euroopan-laajuisessa kilpailussa sekä kunniamaininta venäjän opetusohjelmasta (Johdatus venäjään) eEmeli-kilpailussa.

JÄSENYYDET

YHTEISTYÖKUMPPANIT