fbpx

Olipa kyse yksittäisestä henkilöstä tai 50.000 henkilön organisaatiosta, tarjoamme yrityksille ja muille organisaatioille kielikoulutuksen kokonaisvaltaiset ratkaisut. Nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä tuetut lähi- ja etäkoulutukset, tasotestit ja tarvekartoitukset sekä alakohtaiset räätälöinnit vastaavat vaativiinkin koulutustarpeisiin.

Ilmoittaudu webinaariin

Esittelemme verkossa Promentorin kielikoulutusratkaisuja. Esittely on tarkoitettu henkilöstö- ja koulutuspäättäjille sekä esimiehille, jotka päättävät tiimiensä koulutuksesta.

Webinaarimme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Laaja valmis kielikurssivalikoima. Yli 50 eri tasoista sisältöä kahdeksaan eri kieleen ja laaja kouluttajaverkosto antavat hyvät mahdollisuudet henkilöstön kielitaidon kehittämiseen henkilöiden taitotasoista ja tarpeista riippumatta. Digitaalisesti tuettu koulutus on erittäin kustannustehokasta, koska se on nopeaa ja tuloksellista ajasta ja paikasta riippumatta.

Digitaalisen verkkopalvelun reaaliaikainen raportointi ja kouluttajien täyttämä oppimispäiväkirja antavat mahdollisuuden henkilöiden jatkuvaan kehittymisen seurantaan. Promentorin verkkopalvelu on käytettävissä niin tietokone- kuin mobiililaitteilla, joilla on pääsy nettiin.

KURSSIVALIKOIMA

TASOTESTAUS JA TARVEKARTOITUS

Verkossa tehtävällä tasotestauksella ja tarvekartoituksella luodaan pohja kielikoulutuksen suunnittelulle ja toteutukselle.

Tasotestaus määrittelee henkilön taitotason eurooppalaisella 6-portaisella taitotasoasteikolla. Tasotestaus sisältää myös kuullunymmärtämisosion.

Myöhempää oppimista ja kehittymistä voidaan verrata tasotestin tulokseen.

Tarvekartoituksella selvitetään henkilön työtehtävään liittyvät kielenoppimistarpeet ja odotukset, muun muassa mitä kielen osa-alueita tulisi harjoittaa ja millä menetelmällä.

PROMENTOR WEB VALMIILLA SISÄLLÖILLÄ

Promentor Web on nykyaikainen web-sovellus. Verkkopalvelussa on valmiina yli 50 kielikurssia kahdeksaan eri kieleen. Promentorin ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat kielen oppimisen uudelle tasolle.

Promentorilla opitaan kaikki kielen osa-alueet: lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, kuullun ymmärtäminen ja luetun ymmärtäminen sekä sanastoa, kielioppia, rakenteita, fraaseja ja tietysti myös kulttuuria.

Kielistudiolla harjoitellaan kuullun ymmärtämisen lisäksi lausumista ja puhumista. Promentorin tekniikalla poraudutaan syvälle kielen rakenteisiin. Interaktiivisissa tehtävissä saat välittömän palautteen osaamisesta ja vihjeitä oikeaan suuntaan etenemiseksi.

Promentor Winkkaaja näyttää mahdolliset kirjoitusvirheet sanoissa ja lauseissa ja auttaa näin kohti oikeaa vastausta.

Promentor Web on integroitu useisiin oppimisympäristöihin, kuten Moodleen, Fronteriin, ADFS:än, Hakaan, Pedanetiin ja Dikaiokseen. Mikäli tarvitset integroinnin muuhun ympäristöön, niin keskustele kanssamme.

PROMENTOR WEB RÄÄTÄLÖITYNÄ

Promentor on erikoistunut räätälöityjen sisältöjen tuotantoon. Olemme tuottaneet useille kumppaneille toimiala- ja yrityskohtaisia sisältöjä ja erikoissanastoja yhteistyössä heidän kanssaan.

Muutamia esimerkkejä: Hätäkeskuksen ruotsin sanastot ja keskustelut, Hallintotuomioistuimen ja Oikeusavun englanti, Haaga-Helian kanssa liikeviestintä neljällä kielellä (englanti, ruotsi, venäjä ja kiina) sekä Rajavartiolaitoksen kanssa rajatilanteiden venäjän keskusteluopas.

LÄHI- JA ETÄKOULUTUS

Promentor tarjoaa kaikki kontaktikoulutusmuodot: yksilö- sekä ryhmäkoulutukset lähikoulutuksena paikan päällä tai livenä verkossa.